Gävle
Lämna feedback

Coffeehouse by George

Café

 • Coffeehouse by George hos Kyparn.se
 • Öppettider
  Sön:
  10:00 - 22:00
  Mån-Lör:
  08:00 - 22:00
 • Kontakt

  4626-123345

  Drottninggatan 9

  80320 Gävle

  Kontakta
 • Hitta hit
 • Tjänster

  Parkering

Gott om smak

Vi har serverat en smakfull upplevelse sedan 1997. Då öppnade vårt första café i Stockholm. Idag gör vi Sverige till ett godare land med cirka 30 kaffehus. Målet är inte att bli störst – däremot att ge den största kaffeu...

Gott om smak

Vi har serverat en smakfull upplevelse sedan 1997. Då öppnade vårt första café i Stockholm. Idag gör vi Sverige till ett godare land med cirka 30 kaffehus. Målet är inte att bli störst – däremot att ge den största kaffeupplevelsen. Kvalitet före kvantitet.
Kontinental kaffekultur

2013 öppnade vi portarna för en inredning med en doft av kontinental kaffekultur. Du välkomnas in i en varm miljö som inspirerats av kaffets kulörer – lila, valnöt och mörkrött. Coffeehouse by George är det stiliga caféet där kvaliteten känns i smaken, men också i inredningen. Slappna av i moderna stolar med omsorgsfullt utvalda material. Linnegardiner, fiskbensparkett och stenvägg för tankarna till Medelhavets genuina caféer.
Goda vänner, goda mellanmål

Vi har möblerat för att uppmuntra till det goda samtalet. Allt handlar om att göra livet lite godare, på alla sätt, det är ju de stunderna vi minns och vill återuppleva, ofta med en kopp rykande kaffe på bordet och ett gott tilltugg.